Namn:
 Cassandra

Ålder: 34 år

Familj: Gift med 3 barn.

Yrke: Fastighetsmäklare

 

”Med tre barn under 6 år har jag väldigt lite tid för mig själv och att gå på stan och shoppa händer nästan aldrig nu för tiden. Tidigare köptes kläder under en lunchrast utan att provas eller panikshoppades inför ett viktigt möte eller en fest, inte sällan hade jag redan ett liknande plagg hemma i garderoben. Med Snitsigt får jag ett genomtänkt förslag på en garderob för aktuell säsong (sommar, vår, vinter och höst) baserat på min smak,  livsstil och budget. Snitsigt förenklar min vardag, problemet med att ha en garderob full med kläder utan något att ta på sig är borta!”

 

Se Cassandras vår-garderob  

 

 

Namn: Hanna

Ålder: 42 år 

Familj: Gift med 3 barn.

Yrke: Lärare

”Jag har inte mycket tid på morgonen att fokusera på val av kläder, det ska bara funka. Med Snitsigt har jag fått en komplett garderob som bjuder på en mängd outfits baserat på ett fåtal plagg. Snitsigt passar min livsstil perfekt både stil och budget-mässigt. Nu har jag en garderob anpassad för mina behov och kan alltid känna mig välklädd utan minsta ansträngning. Snitsigt förenklar min vardag.”

Se Hannas sommar-garderob

 

Namn: Linn

Ålder: 51 år

Familj: Singel med vuxna barn.

Yrke: Sjuksköterska

Snitsigt en genväg till en enklare vardag

”Att bo på landsbygden har många fördelar,  men utbudet för shopping är ganska begränsat. Inför varje säsong får jag ett förslag från Snitsigt på hur jag skulle kunna uppdatera min garderob och kan sedan handla kläderna online, ta hem prova och skicka tillbaka det som inte faller mig i smaken. Jag ser redan fram emot nästa styling och säsong. Snitsigt är kul och inspirerande, jag har fått mycket komplimanger för min nya klädstil.”

Se Linns bas-garderob

Så här tycker våra kunder