hannas-vår

”Med tre barn under 6 år har jag väldigt lite tid för mig själv och att gå på stan och shoppa händer nästan aldrig nu för tiden. Tidigare köptes kläder under en lunchrast utan att provas eller panikshoppades inför ett viktigt möte eller en fest, inte sällan hade jag redan ett liknande plagg hemma i garderoben. Med Snitsigt får jag ett genomtänkt förslag på en garderob för aktuell säsong (sommar, vår, vinter och höst) baserat på min smak,  livsstil och budget. Snitsigt förenklar min vardag, problemet med att ha en garderob full med kläder utan något att ta på sig är borta!”

Hanna 34

 

emmys vår 2019

”Tack vare Snitsigt har jag inte fått en garderob med mer kläder än tidigare, men RÄTT kläder. Ett fåtal plagg ger en mängd kombinationer och jag slipper stå på morgonen och inse att toppen inte passar till byxorna eller att jag inte har någon kavaj som funkar med min nya klänning. Snitsigt har förenklat min vardag och ger mig mer kläder för pengarna.”

Emmy 44


annikas höst

 

”Jag har inte mycket tid på morgonen att fokusera på val av kläder, det ska bara funka. Med Snitsigt har jag fått en komplett garderob som bjuder på en mängd outfits baserat på ett fåtal plagg. Snitsigt passar min livsstil perfekt både stil och budget-mässigt. Nu har jag en garderob anpassad för mina behov och kan alltid känna mig välklädd utan minsta ansträngning. Snitsigt förenklar min vardag.”

Annika 42


christinas basgarderob

”Att bo på landsbygden har många fördelar,  men utbudet för shopping är ganska begränsat. Inför varje säsong får jag ett förslag från Snitsigt på hur jag skulle kunna uppdatera min garderob och kan sedan handla kläderna online, ta hem prova och skicka tillbaka det som inte faller mig i smaken. Jag ser redan fram emot nästa styling och säsong. Snitsigt är kul och inspirerande, jag har fått mycket komplimanger för min nya klädstil.”

Christina 58


johannas höst

 

”Snitsigt påminner mig om när det är dags att uppdatera garderoben inför en ny säsong. Istället för att springa runt i affärer och leta efter plagg i min smak får jag ett förslag från Snitsigt som är anpassat efter min stil och budget. Jag bestämmer själv vad jag vill köpa och tjänsten är helt gratis. Snitsigt är kul och enkelt.”

Johanna 30